Reviews

El heeft ons super fijn geholpen. Na het invullen van een uitgebreide vragenlijst kwam zij terug met een gepersonaliseerd plan. Er is online zoveel informatie te vinden, maar El kijkt echt naar jouw situatie waardoor je direct handvaten hebt om mee aan de slag te gaan. We moesten even wat moed verzamelen, een flesje melk geven was makkelijker en sneller gedaan, maar we merkten al snel dat als we even doorzetten dit ons een betere nachtrust gaat opleveren. Zo ontzettend prettig, we zouden het iedereen aanraden om persoonlijk advies in te winnen!

Onze dochter was een ontzettend moeilijke slaper, deels doordat het als baby veel last van krampen heeft gehad. Wij zaten geregeld met onze handen in het haar en hebben dan ook zelf van alles geprobeerd om haar in slaap te krijgen. Dit resulteerde in maanden moeizame nachten, wat (later) deels bleek te komen door aangeleerd gedrag, wat wij in het heetst van de strijd (uit wanhoop) had toegepast.
SlaapcoachEll heeft ons vervolgens maanden geholpen en stapje voor stapje veranderingen aan laten brengen. Dit koste ons veel doorzettingsvermogen en vroeg om consequent te zijn, ondanks het soms makkelijker leek in oude patronen terug te vallen; als je moe bent wil je namelijk alleen maar slapen!
De bemoedigende woorden en adviezen van Ell hebben er uiteindelijk (door continue kleine veranderingen aan te brengen) voor gezorgd dat onze dochter nu prima slaapt! Wij hebben onze avonden en nachten terug! Ze vraagt nu geregeld zelfs om haar bed!
En als het een nacht even weer wat minder gaat, passen we de technieken direct weer toe met gewenst resultaat!!

Ondertussen hebben we een zoon gekregen waarbij we direct slaapcoachEll weer hebben ingeschakeld.
Door vanaf geboorte met haar tips en technieken aan de slag te gaan, hopen we eerder gemaakte ‘fouten’ en aanhoudende slechte nachten ditmaal te voorkomen.

We raden slaapcoachEll iedereen aan.
Ze geeft je vertrouwen, veroordeelt niet en zit boordevol werkende tips.
Blijkt het advies niet te werken zoals gewenst, helpt ze je er via een andere weg alsnog te komen!

Onze derde dochter kon de eerste weken niet goed slapen, huilde veel en sliep erg rommelig.
Nu waren onze andere twee dochters ook geen geweldige slapers en sliepen zij helaas pas na jaren de nachten echt goed door.
Na de tips en adviezen te hebben gekregen van El ging het met de dag beter. Onze baby werd een vrolijker, uitgerust meisje en sliep al snel de nachten en de avonden door.
Het aanhouden van een schema kostte eerst even wat tijd en energie, maar dit heeft uiteindelijk tot een fijn resultaat geleid!
Waar we tot de dag van vandaag nog steeds profijt van hebben.
We hebben nu meer structuur in de slaapjes, wat meer rust geeft voor zowel onze baby als voor onszelf.
Wij zijn El zeer dankbaar voor haar waardevolle tips en adviezen en raden haar dan zeker aan!

Scroll to Top