ik ben ell, leuk je te ontmoeten!

Als gecertificeerde kinderslaapcoach werk ik samen met jou en je kindje aan meer slaap. Ervaar jij als ouder/verzorger een ‘probleem’? Of merk je aan je kindje dat hij/zij slaap te kort komt? Ik help je graag! Soms is de oplossing zo gevonden, soms is er wat meer werk aan de winkel.

Als moeder van twee kindjes heb ik zelf ook regelmatig voor een uitdaging gestaan en weet ik hoe fijn het is om de nacht door te kunnen slapen, maar ook gedurende dag een momentje te hebben voor jezelf. Persoonlijk heeft het mij meer vrijheid gegeven door te werken met wat ritme en regelmatig. En ik laat jou hier dan ook graag de voordelen van zien. Maar ook als dit om wat voor reden dan ook niet bij je past of binnen de mogelijkheden, is er veel verbetering mogelijk!

mijn verhaal

Als slaapcoach en moeder van twee, begrijp ik hoe waardevol een goede nachtrust is voor zowel volwassenen als kinderen. Mijn naam is Ell en ik help je graag aan meer slaap en meer rust in je leven. Met mijn achtergrond als moeder van twee kinderen en mijn certificering als kinderslaapcoach, ben ik toegewijd om gezinnen te ondersteunen bij het oplossen van slaapproblemen.

Als ervaren slaapcoach begrijp ik dat elk gezin uniek is en dat er verschillende uitdagingen zijn die een goede nachtrust kunnen belemmeren. Ik werk samen met ouders om een persoonlijk slaapplan te ontwikkelen. Soms is de oplossing klein, soms is er wat meer werk aan de winkel.

Mijn doel is om ouders te voorzien van de tools en technieken die nodig zijn om de slaapgewoonten van hun kinderen te verbeteren. Of het nu gaat om het aanleren van een bedtijdroutine, het aanpakken van nachtelijke angsten of het bevorderen van een gezonde slaapomgeving, ik help je graag. 

Als moeder begrijp ik ook de uitdagingen waar ouders zelf mee te maken kunnen hebben als het gaat om hun eigen slaap.  Persoonlijk heeft het mij meer vrijheid gegeven door te werken met ritme en regelmatig. En ik laat jou hier dan ook graag de voordelen van zien. 

Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen werken aan een slaapplan dat past bij jouw gezinssituatie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jij en je kinderen meer rust en energie krijgen. 

Scroll to Top